catre
Sub Total
EUR €200.00
Available Dates
image

EUR €200.00 / luna

  • thumbnail
TENNANT T3
Disponibilitate:
Check-in: 07:00 AM
Check-out: 07:00 PM
Descriere

Echipamentul Tennant T3 are o autonomie de aproximativ 3 ore, fiind dotat cu o baterie de 110 Ah, și beneficiază de rezervoare de 40L fiecare.
Accesul uşor la rezervoare (soluţie și apă reziduală) permite curăţarea şi implicit reducerea depunerilor și dezvoltarea bacteriilor.
Echipamentul este foarte uşor de manevrat, iar consumabilele se pot schimba fără ustensile speciale, de către orice operator.
Chiar şi la întoarceri de 180˚, dispozitivul parabolic de aspirare al echipamentului Tennant T3 recuperează de pe pardoseală toată soluţia de curăţare.
Cu un nivel de zgomot de 67 dBA (nivelul de zgomot al unei conversaţii), T3 este cel mai silențios echipament din categoria sa.

Este permisa incheierea asigurarilor optionale pentru acest echipament: Da
Exista o asigurare incheiata pentru acest echipament valabila pe intreg teritoriul Romaniei: Nu exista asigurare
Adresa de la care echipamentul poate fi preluat pentru transport:
Aleea Covasna 2A , Sector 4 Romania 041682
Despre furnizor

Cleanserv BMF SRL este o companie cu capital integral romanesc care are ca obiect de activitate prestarea de servicii de curatenie, dezinfectie, dezinsectie, deratizare pentru cladiri precum centre comerciale, cladiri de birouri, sedii de sucursale bancare, parcuri si hale industriale, complexe rezidentiale, precum si pentru alte tipuri de cladiri.    • Raspuns postat de:
      images